CAROLINE

Är glad och sprallig tjej som inte är ett dugg bra på att blogga, men gör det ibland när andan faller på. Tagit examen i arbetsvetenskap och medans jag väntar på att hitta jobb så fortsätter jag läsa...

Tickitickiticki!!!

Publicerad 2009-08-29 16:54:19 i Allmänt

Ikväll är det kåren som gäller för hela slanten!
En kväll där det ska drickas mycket, dansas ännu mer och träffa nya och gamla vänner! Ska bli så jädrans roligt!! Och kul att få träffa mina gamla vänner i gamla klassen! Vi har alltid kul ihop och kommer säkerligen h det ikväll oxå! Ska bara hälla i mig en cola först så att jag känner mig lite taggad, just nu gör jag nämligen inte det, känner mig ganska seg och trött och vill helst bara ligga hemma o kolla film. Men jag vet att inom två timmar kommer allting att vara förändrat!!!

Pojkvännens fotbollslag spelade match idag, vann med 3-1 och lär ligga tvåa nu. Jäkligt nice...
Alltid kul att kolla fotboll, träffa mycket folk man känner och får en snabb uppdatering på läget!!

Nu sk ajag kila in i duschen så att jag är lite fräsch inför kvällen. Kommer ändå vara genomsvettig när jag kommer hem, men det gör detsamma. Har ju allt på det torra redan ;)

Puss på er!

Kyckling ikväll!

Publicerad 2009-08-28 10:52:07 i Allmänt

Min vän!
Har varit ledig i cirka ett dygn från allt vad skola, jobb och allt som måste göras. Och jag är redan uttråkad... Har städat hela huset, doc´k inte världens största hus, men ändå!! Jag har vikt all tvätt, totalt 5 överfulla tvättkorgar! Packat upp resväskan och necessärerna... Har varit hemskt flitig!! Har även provat igenom alla kläder jag köpte på min lilla shoppingtur med Emma igår! En del ska lämnas tillbaks men mycket stannar kvar och idag tänkte jag ta mig en runda till, glömde ett par ställen och har ju äntligen pengar så det är bara att passa på!

Ska även träffa Emma idag igen! Alltid roligt! Vi ska gå en sväng till på stan tillsammans, Monki öppnar i Halmstad idag så hon ville dit! Men vi ska även kolla på våra nya klasskamrater när de bygger flotte och lådbil, och hälsa på våra gamla klasskamrater som håller på att nolla små stackars nollor!
Annars kommer det nog till och bli en väldigt lugn kväll, jag ska ju ut imorgon och pojkvännen ska göra annat!
Så det blir nog kyckling ikväll, det är ju ändå fredag ;)

Imorgon är det först sovmorgon som står på schemat!!! Känns som om jag inte haft det på länge, fast jag hade det hela förra veckan när vi var på Kreta! Underbart skönt att inte ha en tid att passa på en hel vecka. Men nu är man tillbaks i verkligheten, har inte ens varit hemma en vecka, men det känns redan som att rutinen har infunnit sig. Dock har inte skolat börjat riktigt ännu och pojkvännens jobb har inte heller börjat jobba på rikigt ännu. Men vi har våra små projekt åt olika håll så att vi inte går varandra på nerverna.... eller rättare sagt att han går mig på nerverna.

Nä om jag skulle fräscha till mig! Det är ju alltid en bra idé!

Puss på er!

I'm back!

Publicerad 2009-08-26 19:29:16 i Allmänt

Hallå igen bloggen!
Har inte skrivit här på väldigt länge, har bara inte tänkts på. Men nu ska jag ge mig på ett nytt försök.
Har hänt en del sen sist. Har avslutat mina studier på folkhälsovetenskapluga programmet på högskolan i Halmstad, men istället börjat på det arbetsvetenskapliga programmet på samma skola. Jag har flyttat från studieorten för att försöka bo tillsammans med pojkvännen. Får se hur detta kommer att gå, det går nog bra att bo ihop, men jag är tveksam över att behöva pendla mellan hemmet och skolan. Tar cirka en timme med buss, enkel resa, så det kommer vara slitigt i vinter. Men jag har hyrt ut min lägenhet i 2:a hand i ett halvår nu. Fram till den 1 februari har en annan tjej sitt hem där jag har bott. Så det känns skönt att veta att jag kan flytta tillbaka då om jag vill.
Jag har sommarjobbat på mitt gamla jobb Posten. Det har gått bra, är bara så fruktansvärt tråkigt, har nämligen kört samma runda i 4 år nu så jag kan den ganska bra. Men det är ett jobb iallafall.

Sen har det  varit väldigt mycket fest denna sommaren! Har inte varit nykter en enda helg sedan i slutet av maj. Och det lustiga är att jag fortfarande är sugen på att gå ut, längtar till lördag!
Då är det nämligen finsittning på kåren för de som har nollats och de som nollar. Jag har dick inte gjort något av det, men eftersom jag har kontakter bland de som nollar så ska jag nog ordna till en biljett!
Jag och min vän Emma ska börja på samma program så vi hade tänkt att förfesta med de andra från klassen, så att vi lär känna varandra inna måndag då skolan börjar på rikigt!

Imorgon ska jag skriva tenta! Inte på något sätt roligt, men jag ska försöka iallafall. Började plugga till den i söndags eftermiddag, så jag räknar inte alls med att klara av den. Men förska får man!

Nu ska jag och pojkvännen dra och handla, mysigt att göra dte tillsammans... Det är mycket som ska handlas eftersom vi inte varit hemma på en vecka... men det tar jag en annan dag!

Puss

Om

Min profilbild

Caroline

Fyller 28 år i år, bor i Skottorp tillsammans med kärleken! Älskar att läsa, både skönlitteratur och på högskolan! Söker jobb inom personal och under tiden jag letar jobb läser jag lite till;D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela